3 Ocak 2015 Cumartesi

5 günde 5 kilo mu??


Bu şok diyeti daha önce uyguladım ve sonuç başarılıydı. ama 5 kilo garantisi yok tabiki ben ve uygulayan arkadaşlarım 3 kilo civarı verebilmiştik ama geri almadık :) ama baştan söyleyeyim karnınız tok oluyor ama can sıkıcı olabiliyor aynı şeyleri yemek :(

Şimden şok diyet çok zararlı ama diyenlere de bir dip not düşeyim. Şok diyet zararlı değildir. Kimi zaman detoks amaçlı uygulanabilir. Önemli olan işi abartmamaktır. Yani siz bu diyeti 5 gün degil 10 gün boyunca sürdürürseniz elbette ki bünyeniz zayıf düşecektir. Diyeti merak edenler için paylaşıyorum.

1 gün:
Sabah, öğle ve akşam öğünlerinde sadece haşlanmış patates tüketin. Ekmek veya bisküvi vs. hiçbir şey tüketmeyin. Patateslere yağ tuz eklemeyin. Sadece baharat kullanabilirsiniz.
2. gün
İkinci günde bol sebze tüketin. Yağ kullanmadan her türlü sebzeyi tüketebilirsiniz. Sabah, öğle akşam aynı sebzeden tüketin. Sabah 4- 5 çeşit sebze ile diyetinize başlayabilirsiniz.
3. gün
Izgara veya haşlanmış tavuk yağsız olmak kaydıyla balık, tavuk eti veya diğer et çeşitlerinden yiyebilirsiniz. Sabah hangi et ile başladıysanız akşama kadar aynı etleri tüketin. Kesinlikle ekmek yemeyin. Etlere baharattan başka bir şey eklemeyin.
4. gün
Meyve ile güne başlayın. Muz dışında istediğiniz her meyveyi tüketebilirsiniz. Akşama kadar aynı meyvelerle devam edin.
5. gün
Yumurta ile güne balayın akşama kadar aynı şekilde tüketin. Yanında yağsız diyet yoğurt veya süt tüketebilirsiniz. Yağ tuz kullanmayın. Baharat ilave edebilirsiniz.
6- 7 gün
Bu iki günde miktarı kaçırmamak şartıyla istediğiniz yiyecekleri tüketebilirsiniz. Eğer ölçü kaçarsa verilen kilolar tekrar geri gelebilir.

Önemli noktalar: Güne ne ile başlarsanız onu bütün öğünlerde tüketmek zorundasınız. Baharat harici birşey ilave edemiyorsunuz. İstediğiniz kadar yemek serbest!

Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Ve tabiki bitki çayları serbest! 


Denemek isteyenler denemiş olanlar ve her türlü soru için
tık tık            
http://instagram.com/sihirlisupurge/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder